Robert Stefanowicz, Vancouver

Private Penthouse Residence Surrey Centre

Location: Surrey BC | Completed: 2013

This residence was designed as the primary home for a mature, well-established Surrey couple who were ready to downsize but not to give up the space to comfortably entertain their large family and extensive network of friends and business acquaintances. ┬áThe open-plan, linear kitchen is separated from the family-sized dining room by customized Raumplus doors and features an island/table combination totaling 18 feet, copious amounts of counter space, top of the line Wolf and Sub Zero appliances and easy to clean and maintain floors, countertops and backsplash. The two way gas fireplace separating the living and dining rooms is partially surrounded on both walls by large format Italian marble slab with a matte metal insert boldly painted black to match the fireplace insert. The customized millwork throughout the penthouse was craftsman built and installed by one of Vancouver’s finest millworkers. Throughout the home multi-layered lighting and integrated controls for window shades, climate, entertainment components and security systems further add to the efficiency, quality and comfort of this penthouse masterpiece.